Ana Sayfa/Haberler/Duyurular/Premium Aktivasyonu Sorunu Hakkında
Premium Aktivasyonu Sorunu Hakkında

Premium Aktivasyonu Sorunu Hakkında

Yazar: Tarih: 26 Kasım 2019Kategori: Duyurular0 YorumEtiketler: , ,
ko gb 970x250 item

Değerli Şövalyeler,

Knight Online İnternet Mağazası’nda ve ESN Premiumlarında teknik ekibimiz bir sorun yaşandığını tespit etti ve bu konu hakkında sizleri bilgilendirmek istiyoruz.

İnternet Mağazası’ndan satın alınan Premium paketlerinde hesaplardan NPoints miktarının azaldığını fakat Premium’un hesaba yüklenmediği, ESN Premium kodlarının da aktif edildi bilgilendirmesi gelmesine rağmen Premium paketlerinin hesaplara yüklenmediği tespit edildi.

Teknik ekibimiz konu hakkında gerekli çalışmaları başlatmış durumdadır, lütfen bu süreçte Premium yüklemek için İnternet Mağazası ve ESN Premium seçeneklerini kullanmayınız.

İnternet Mağazası üzerinden Premium satın alan, NPoints miktarının azalmış olmasına rağmen Premium paketinin hesabına yüklenmeyen oyuncularımız Destek Ekibine bilet göndererek konu hakkında yardım alabilirler.

Yaşanan sorun giderildiği taktirde sizlere bu konu üzerinden tekrar bilgilendirme yapacağız.

—-

Selamlar,

Premium ESN’leri ve İnternet Mağazası üzerinden yapılan premium yükleme sorunları giderilmiştir. Premium aktivasyon işlemlerinizi sürdürebilirsiniz.

Ek Bilgi: Sorun süresince Web Shop üzerinden premium aktivasyonu yapmayı deneyen, fakat Npoint azalmasına rağmen premiumu aktif olmayan oyuncularımızın ödemelerinde iade yapılması için ilgili departman ile iletişime geçildi.

İyi oyunlar diliyoruz,
NTT Game


Kaynak: https://forum.nttgame.com/forum/showthread.php?466793

Paylaş: