Ana Sayfa/Haberler/Duyurular/Yeni Sunucularda NTTNow Yerine ICS / OTP Şartı Geldi
Yeni Sunucularda NTTNow Yerine ICS / OTP Şartı Geldi

Yeni Sunucularda NTTNow Yerine ICS / OTP Şartı Geldi

Yazar: Tarih: 21 Ağustos 2020Kategori: Duyurular0 YorumEtiketler: , , ,
ko gb 970x250 item

Herkese Merhaba,

Knight Online ekibi olarak yaptığımız değerlendirme neticesinde yeni sunucularımıza ICS zorunluluğunu aşama aşama getirme kararı aldık. Bu karar neticesinde ilk olarak Sirius sunucusuna ICS zorunluluğu 7 Ekim 2020 saat 10:00’da getirilecektir.

Sirius sunucusuna ICS zorunluluğu getirildikten sonra yoğunluk durumuna göre sırasıyla Vega ve Altar sunucuları için de, Sirius sunucusuna takiben 1-2 gün içerisinde ICS zorunluluğu getirilecektir.

Altar ve Vega sunucuları için net tarihleri öğrenmek için duyurularımızı takip ediniz.

ICS zorunluluğu getirildikten sonra sorun yaşamamanız adına şimdiden ICS aktivasyonlarınızı yapmanızı öneririz.

İyi Oyunlar


Merhaba,

24 Eylül 2020 tarihinde yeni sunucularımıza getirdiğimiz OTP zorunluluğunu bir süre daha erteledik. OTP’si aktif olmayan kullanıcılarımız bir süre daha sunuculara giriş yapabilecekler. Zorunluluğun tekrar getirileceği tarih en kısa sürede duyurulacaktır.

Bu süreçte ICS servisinde tanımlı telefon numarasına erişemeyen kullanıcılara da 27 Eylül saat 23:59’a kadar bilet gönderdikleri takdirde yardımcı olunacaktır.

Herkese İyi Oyunlar!

NTTNow

Herkese Merhaba,

NTT Game olarak yeni Knight Online sunucularımız Altar – Vega – Sirius’a giriş yapılabilmesi için sizlere sunduğumuz NTTNow programı ile ilgilli bir karar aldık. Alınan karar nezdinde 21 Ağustos 2020 saat 11:00 itibariyle Altar – Vega – Sirius sunucularımız için NTTNow aktivasyon zorunluluğu kaldırıldı ve hesap güvenliğinizi arttırmak adına sizlere sunduğumuz ICS/OTP aktivasyon zorunluluğu getirildi.

21 Ağustos 2020 saat 11:00’den sonra NTT Game portalımız üzerinden oluşturulan hesaplarda yeni sunucularımıza giriş yapılabilmesi için ICS hizmeti hesap üzerinde aktif edilmek zorundadır.

Hali hazırda NTTNow uygulaması aktivasyonu ile yeni sunucularımıza giriş yapan kullanıcılarımız için de ICS aktivasyonu yapmaları için 30 günlük (tam tarih önümüzdeki günlerde paylaşılacak) süre verilecektir. 30 günlük süre sonunda geçmiş dönemde NTTNow aktivasyonu yapmış olan, fakat ICS aktivasyonu yapılmayan hesaplar yeni sunucularımıza giriş yapamayacaktır. Bu hesaplar ile tekrar giriş yapılabilmesi için ICS aktivasyonu yapılması istenecektir.

Ek bilgi 1: Hali hazırda yeni sunucularımızda oynayıp, ICS hizmetini aktif şekilde kullanan oyuncularımızın bu geçiş dönemi için herhangi bir işlem yapmasına gerek bulunmamaktadır.

Ek bilgi 2: Yeni sunucularımızda NTTNow’dan ICS hizmetine geçiş sürecinde ICS hizmetinde sorun yaşayan ve hali hazırda NTTNow aktivasyonu yapmış kullanıcılarımız 24 Eylül 2020 tarihine kadar destek ekibi ile iletişime geçebilirler. (Yeni sunucularda karakter oluşturulmuş olması gerekiyor)

Ek bilgi 3: OTP’nin ilk kurulumu ücretsizdir. Bir telefon numarasına 3 adet hesap bağlayabilirsiniz.

ICS Üyeliği, AnyOTP Programı Kurulumu ve ICS Kullanım Rehberi

Ek bilgi 4: Yeni sunucularımızda ICS servisi aktif olmadan 24 Eylül’e kadar giriş yapabilecek olan oyuncularımız yeni sunuculardan birinde yeni bir karakter oluşturduğu takdirde o sunucuya giriş için ICS servisini aktif etmeleri istenecektir. (Sorun giderildi. Kullanıcılarımız ICS aktivasyonu yapmadan 24 Eylül’e kadar giriş ilgili sunuculara giriş yapabilecekler)


? forum.nttgame.com/forum/showthread.php?538382

Paylaş: