Ana Sayfa/Haberler/Duyurular/Eslant Günlük Görevleri Hakkında [Altar-Sirius-Vega]
Eslant Günlük Görevleri Hakkında [Altar-Sirius-Vega]

Eslant Günlük Görevleri Hakkında [Altar-Sirius-Vega]

Yazar: Tarih: 7 Mart 2019Kategori: Duyurular0 YorumEtiketler: , , , ,
ko gb 970x250 item

Merhaba arkadaşlar,

6 Mart tarihli sunucu bakımında yapımcı tarafından aktif edilen Hill ve Lily NPC’leri tekrar kapatılmıştır.

CSW güncellemesinde olduğu gibi gelecek olan bazı içeriklerin sunucu için erken olduğunu, bu yeni sunuculara gelecek içeriklerin, açılacak haritaların ve aktif edilecek etkinliklerin daha geç, daha kademeli olarak gelmesini istemekteyiz.

Bazı içeriklerin planlarımız dışında oyuna eklenmesi ve aktif edilmesi, yapımcı firma tarafından habersiz bir şekilde yapılmaktadır. Gecikmeli de olsa CSW’nin oyuna eklenmesi ve sonradan üzerinde değişiklikler yapılarak tekrar eklenmesi gibi eylemler bizim yaptığımız baskılar sonrasında ortaya çıkmakta ve getirilen güncellemeler geri alınmaktadır.

Ronark Land haritasının canlanması için yaptığımız değişikliklerden sonra böyle bir içeriğin bu kadar kısa bir sürede oyuna eklenmesi, sizlerinde takdir edebileceği gibi mantıklı değildir.

Görevin tekrar aktif edileceği süreç şu an için belirsiz olmakla birlikte tarihin olabildiğince geç olması için taleplerimizi yapımcı firmaya bildirdik.

Oyuncularımız tarafından bildirilen ve bazı sınıflarda seçilenden farklı parçaları atması gibi hatalar giderildikten sonra bizim planladığımız şekliyle bu görevin Krowaz gibi bir içerikle beraber getirilmesini ön görmekteyiz.

Amacımız oyunun her haritasında aktifliğin devam etmesi, belli başlı saatlere ve haritalara bağlı kalmamasıdır. Getirilecek içeriklerin olabildiğince geç gelmesini istemekteki asıl amacımız budur. Ayrıca Ronark Land haritasını olabildiğince canlı tutmak için planladığımız değişiklikler, yaratıklarda yapılan eşya düşme değişiklikleriyle sınırlı değil ve devamı gelecektir.

Son olarak yayınlarında izleyici kitlesini korsan sunuculara yönlendirme / teşvik etme gibi hareketlerde bulunan kişilere yapılacak incelemeler sonrasında gerekli bulunduğu takdirde hesapları ve Twitch kanalları askıya alınacaktır.

Unutulmaması gereken bir başka nokta ise tamamiyle yayın ve marka hakları tarafımıza ait olan Knight Online oyununda bu tür davranışlara izin verilmeyeceği ve gerekli durumlarda yasal süreçlerin ilgili kişilerce başlatılacağını tekrardan bildiriririz.

Konu içerisinde üçüncü kişilerin reklamlarını yapmadan ve hakaretlere varacak yorumlarda bulunmadan istediğiniz soruları sorabilir, konuyu beraber tartışabiliriz.

Keyifli Oyunlar!

NTT Game || Knight Online Ekibi

Kaynak: https://forum.nttgame.com/forum/showthread.php?415421

Paylaş: